maanantai 13. syyskuuta 2010

Petal Shine meikki 2. violetti
Hyvin onnistui violettikin meikki Petal Shinella! Tämä paletti taisi nousta kertaheitolla yhdeksi suosikeistani :) Sävyt ovat mahtavat, juuri täydelliset minulle.Sisänurkassa on paletin vaaleaa lilaa (1.), ulkonurkassa rusehtavan violettia (4.) ja banaanivarjostuksessa violettia (5.). Kulmaluulle lainasin Stylish Moven vaaleinta sävyä.
Noin niinkuin postaukseen kuulumattomana asiana ajattelin mainita, että olen kyllä huomannut nuo oranssin väriset kulmakarvani kuvissa :( En tajua, että miksi kamera vääristää kulmieni sävyä noin paljon! Ne ovat oikeasti ihan normaalit harmaan ruskeat. Mulla on kyllä hiuksissa punasävyä joka näkyy esim. värjäyksissä. Jostain syystä sitten kulmissakin oleva punerva näyttäytyy kuvista erittäin epäedullisesti.

9 kommenttia:

 1. Minun luottomeikkiin kuuluu (omilla numeroillasi ilmaistuna) 1. silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle, 4. liikkuvalle luomelle yhdistäen 5. sävyä liikkuvalleluomelle ja ulkonurkkaan. Lopuksi laitan vielä 3. sävyä banaanivarjostukseen. Häivytykset 1. sävyllä. Violetilla ulkonurkassa voi määritellä tosi helposti kuinka tumma yleisilme meikkiin tulee. Ja ihanan helppo häivyttää :)

  Tulee sinisiä silmiä imarteleva meikki johon en ole vielä vuodenkaan jälkeen kyllästynyt. Ainoastaan 2 sävy on sellainen jota olen käyttänyt vähän.

  Enkä yhtään ihmettele, että tykkäät paletista, sitä nimittäin kehutaan nimenomaan vihreäsilmäiselle upeasti sopivaksi.

  VastaaPoista
 2. Kokeilenpa tyyliäsi! Kuulostaa hyvältä :) Mä mietinkin, että miten ihmeessä yhdistäisin useampaa sävyä samaan meikkiin...

  Petal Shine on kyllä yksi monipuolisimpia paletteja. Sillä saa montaa eri ilmettä!

  VastaaPoista
 3. Onpa nätin näköinen paletti ja hienoja meikkejä olet sillä taikonut. :) Täytyy yrittää pystyä vastustamaan kiusausta hankkia tuota.

  VastaaPoista
 4. En suosittele vastustamaan ;) On niin hyvä paletti!

  VastaaPoista
 5. Siltä näyttää :) On vaan tahtonut mulla nuo Diorin paletit jäädä kakkoseksi MACin luomiväreille, vaikka hyviä ovatkin, sen takia oon koittanut olla hankkimatta enempää niitä, vaikka ihania ovatkin.

  VastaaPoista
 6. Niinno, tottahan tuokin :) Mä ehkä suosin Dioria aika paljon siksi, että se vaan tulee halvemmaksi kuin MAC. Ja Diorin pakkaukset ovat jotenkin houkuttelevampia ;) Mutta, varmasti mullakin olisi MACia paljon enemmän jos halvemmalla saisi.

  VastaaPoista
 7. Petal Shie tosiaankin sopii sinulle todella hyvin :)

  VastaaPoista
 8. Sulle olis Lovely Blog palkinto :)

  http://ashardasnails.blogspot.com/2010/11/lovely-blog-award.html

  VastaaPoista