keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Siveltimet, kabukit yms. pöllyttimet


Lempparipöllyttimeni :)
1. Pink kabuki, Coastal Scents
Aitokarvainen, pinkki kabuki. Paljon karkeampi ja raapivampi kuin Lily Lolon Kabuki, mutta toimii erittäin hyvin kaikenlaisten puutereiden levityksessä.

2. Super kabuki, Lily Lolo
Syntisen pehmeä synteettinen kabuki. Tällä levittelen mineraalimeikkipohjan.

3. Blush Brush, Lily Lolo
Pieni synteettinen poskipunasivellin. Mun mielestä tosin poskipunan levitykseen aivan liian pieni. Toimiikin paremmin kuin hyvin korostustuotteiden levityksessä :)

4. Joku citymarketista ostettu halppisposkipunasivellin
Aitokarvainen, melko löysä poskarisivellin. Mä vähän leikkelin tätä päältä vähemmän pyöreäksi ja tasaisemmaksi, tuloksena toimiva poskaripensseli :)

5. Pink Oval Synthetic Concealer Brush, Coastal Scents
Yllättävän laadukas, jämäkkä sivellin. Toimii erinomaisesti levittäessä mineraalipeiteainetta.

6. Pure Sable Eye Brush, Lily Lolo
Synteettinen. Jämäkkä ja pieni luomivärisivellin. Tätä käytän kun olen laittanut luomille huulikiiltoa luomivärin pohjustukseksi. Tuntuu kuitenkin imevän aika paljon väriä itseensä. Tää alkaa pistelemään hassusti jos pesee harvemmin kuin parin käyttökerran välein.

7. Blending Brush, Lily Lolo
Synteettinen. Vakkariluomivärisiveltimeni. Tämä ei ime luomiväriä itseensä, siitä plussaa. Suuremman kokonsa ansiosta ei sovi pikkutarkkaan levitykseen, mutta sopii sitäkin mainiommin pehmeään levitykseen ja häivytykseen.

8. Eyeliner brush, Lily Lolo
Synteettinen. Luulin pitkään tämän olevan huono sivellin. Siinä harotti karvat ja hyvästä jäljestä oli turha unelmoida. Silloin ostin Joe Blascon siveltimen, joka on kauhean suuri ja joka meni ekan pesun jälkeen aivan kaameaksi, opin käyttämään tätä :D Pesun jälkeen tämä kannattaa vetästä pyyhkeen sisällä ihan tikuksi jolloin karvat kuivuu hyvään asentoon. Tällä saa ohutta ja tarkkaa jälkeä.


Tässä vielä vertailtavaksi:
Vasemmalla Joe Blascon eyelinersivellin ja vasemmalla Lily Lolon eyelinersivellin. Kummassakin on MACin Fluidlinea. Kummalla sinä alkaisit mieluummin tekemään rajausta? ;)

2 kommenttia:

  1. Sulla on tuolla reunassa linkki Kilengin siveltimiin, onko sulla kokemusta niistä? <: Näytti siistiltä sivustolta, siveltimet oli halpoja ja näyttivät ainakin ihan laadukkailta, mutta kaipaan jonkun mielipidettä!

    Sulla on muuten kiva blogi, törmäsin tänään ja lukaisin läpi <: Suosikkeihin päätyi!

    VastaaPoista
  2. Mun Kileng- siveltimet ovat vasta matkalla Suomeen :) Joten vielä en osaa kommentteja antaa. Ne on kyllä kuitenkin saaneet melko hyvät arvostelut muiden käyttäjien keskuudessa. Kunhan nuo saapuu, laitan tänne varmasti omat arvosteluni.

    Niin ja kiitti :) Kiva kun joku jaksaa lueskella minunkii juttuja :D

    VastaaPoista