perjantai 27. helmikuuta 2009

Dior Forever & Dior NudeDiorin houkuttelevat meikkivoiteet

Kävin Stockalla pyytämässä sample- purkilliset Diorin Nude ja Forever- meikkivoidetta sävyä 010. Nude on kevyempi ja myyjän mukaan antaa kauniin heleän hehkun kasvoille. Forever puolestaan on peittävämpi ja jättää enempi mattaisen pinnan. Nude 010 on mielestäni selvästi vaaleampi ja neutraalimpi viileä sävy, kun taas Forever on keltaisempi ja hieman tummempi.
Itse olen melko vaalea ja usein onkin vaikea löytää tarpeeksi vaaleaa meikkivoidesävyä. Ihoni sävy on oman tulkintani mukaan viileä neutraali. Mun naamalla on ikävä taipumus helahtaa välillä punaisen läikikkääksi tai punoittaa muuten vaan. Tämmöisiä tilanteita varten täytyykin olla meikkivoide jolla saa tarpeeksi peittoa kerroksia lisäämällä. Meikkivoiteen ihannesävy olisi hitusen vaaleampi ja keltaisempaan neutraaliin taittava (Sillä saa helpommin punaisuutta piiloon) kuin oman ihoni sävy. Mikäli meikkivoide on harmahtavampi kuin oma ihoni, näytän ihan sairaalta haamulta.
Kaiken sävysäädön lisäksi meikkivoiteen tulisi tietty olla kestävä ja sen tulisi jättää kaunis, raikas ja luonnollinen pinta.
Hmm, kaikesta päätellen hyvää meikkivoidetta ei ole helppo löytää :D

Kokeilin kumpaakin kämmenselälle kotona. Kumpikin jätti ihanan samettisen pinnan, Nude näytti, yllätys, yllätys, raikkaammalta ja kuulaammalta. Raportoin lisää kunhan pääsen testailemaan kasvojen iholle näitä ihanuuksia :)


http://slimages.macys.com/is/image/MCY/products/8/optimized/507208_fpx.tif?bgc=255,255,255&wid=327&qlt=90,0&layer=comp&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.7,1.0,0.5,0&fmt=jpeg

http://ediepeterson.files.wordpress.com/2008/02/diorskin.jpg


Kokemuksia:

Nude: Mulla tulee Nudesta mieleen Lumenen Hydra Drops :D Nude on toki peittävämpää ja jättää kauniin sileän pinnan. Nude ei kuitenkaan varsinaisesti peitä finnejä tms. mutta tasoittaa todella hyvin ihon värin ja pinnan. Tuloksena on erittäin raikas ja kuulas iho :) Ostan tätä ehdottomasti! Myös sävy 010 vaikutti mulle enemmän kuin passelilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti