keskiviikko 25. helmikuuta 2009

DiorDior 5 couleurs Earth Reflection, Parisian Lights, Stylish Move & Incognito

Paletit on valitettavasti vähän sottaisia koska ne ovat olleet käytössä jo parisen viikkoa. Enpä osannut aavistaa tarvitsevani niistä edustuskelposia kuvia. Joten niitä ei nyt ole saatavilla :P


Earth Reflection (Iridescent)
Kiva peruspaletti jolla saa sekä hillitymmän sekä näkyvämmän ja tyylikkään tuloksen. Tästä on itseasiassa tulossa hyvää vauhtia mun lempipalettejani :) Takuuvarma onnistunut meikki tulee keskimmäisellä vaaleanpunaisella ja ruskeilla. Vaaleanpunaista käytän muutenkin usein kulmaluulle muissa meikeissä.


Parisian Lights (Iridescent)
Yksinkertaisesti aivan ihana paletti!! Taupea minä en käytä juuri ollenkaan, mutta kaikki muut sävyt ovat ahkerassa käytössä. Tosi monikäyttöinen paletti. Suosikkisävyni ovat punainen, sekä keskimmäinen persikkainen sävy joka hohtaa vaaleanpunaista ja kultaa.Stylish Move
Ensimmäinen Dior- viisikkoni :) Tällä paletilla saa loihdittua vihreistä silmistäni vihreääkin vihreämmät :D Keskimmäinen, valkoinen sävy hohtaa ihanasti hentoa vaaleanpunaista.

Incognito
Tämän paletin sain kaupanpäällisenä, en olisi varmaan itse ostanut. Incognitolla saa aikaan huomaamatonta, mutta huoliteltua jälkeä.2 kommenttia:

  1. Parisian Lightista olisi todella kiva nähdä vaikka meikkikuvaa sillä mietin tuon hankkimista :)

    VastaaPoista
  2. Juu mä ajattelinkin tekaista viikonloppuna parit meikkikuvat tänne :) Lupaan tehdä PL:stä ainakin pari erilaista meikkiversiota :)

    VastaaPoista