lauantai 24. joulukuuta 2011

Raw Gaia Revitalising Eye Oil -kosteusvoide/silmänympärysöljy
Valmistaja lupaa Revitalising Eye Oil- silmänympärysöljyn ravitsevan, hoitavan ja korjaavan herkkää silmänympärysihoa suuren vitamiini-, välttämättömien rasvahappojen, karoteeni- ja antioksidanttipitoisuuksiensa ansiosta. Silmänympärysöljy on valmistettu orgaanisista kylmäpuristetuista tyrni-, jojoba-, ruusunmarja- ja viinirypäleensiemenöljyistä.

Ihan simppelisti kyseessä on siis kylmäpuristetuista öljyistä valmistettu öljysekoitus. Itse en tykkää käyttää varsinkaan silmänympärysiholla pelkkää öljyä, vaan ihoni kaipaa ehdottomasti myös jotain kosteuttavaa. Olen siis blendannut joukkoon kosteusvoidetta, yleensä iHerbin E- vitamiinivoidetta. Ja kun ei nämä öljyt ole pelkästään sy- ihon hoitotuotteita, olen sekoitellut Revitalising Eye Oilia huoletta myös kropalle käytettävään voiteeseen. Toki öljyä on levitelty myös kynsille ja huulille.

Tavallisten kosteusvoiteiden rikastajana tämä öljy on mitä mainiointa! Uskon raaka-aineiden olevan laadukkaita ja valmistusmenetelmien vuoksi myös erittäin ravinnepitoisia. Pitkän aikavälin vaikutuksista en osaa sanoa, mutta onhan se ainakin mukavaa ajatella, että tällainen luksussekoitus hellisi ihoa paremmin kuin vaikkapa tavallinen rypsiöljy. Valitettavasti itse en ole valmis maksamaan pienestä öljypullosta näin paljoa, ottaen huomioon sen, ettei se tuo arkikäyttöön mitään korvaamatonta.

Jos kuitenkin arvostaa esimerkiksi luomua ja vegaaniutta kosmetiikassa, suosittelen lämmöllä tätä öljysekoitusta.

1 kommentti:

  1. Tunnustusta sinulle! :)

    http://kynsitaideblogi.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista