maanantai 5. joulukuuta 2011

Raw Gaia Raw Chocolate Face Pack


Tämä 100% vegaani luomukasvonaamio pitää sisällään raakasuklaajauhetta, aurinkokuivattua punasavea, kurkumaa ja amlahedelmäjauhetta. Näillä raaka-aineilla luvataan olevan monia myönteisiä vaikutuksia, kuten ihon kirkastuminen ja pehmentyminen. Toki kasvonaamiossa on myös paljon ravitsevia ainesosia ja antioksidantteja.

Kasvonaamio on jauhemaisessa muodossa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan jauhetta annostellaan pieni määrä ja siihen lisätään hieman vettä. Tuloksena on tahnamainen seos. Seos levitetään kasvoille ja annetaan olla 5- 10 minuuttia.

Olen nyt testannut naamiota kolme kertaa. Sitä ovat kokeilleet myös muutamat ystäväni. Oma mielipiteeni on selvä; paras kasvonaamio mitä olen koskaan kokeillut!

Ensinnäkin tämä kasvonaamio ei tuoksu kemikaaleille tai keinotekoisille hajusteille. Tuoksu on hurmaava, täyteläinen tumma suklaa. Elämys siis jo sinänsä. En ole ainut, jolla on tehnyt mieli maistella ;)

Iholla naamio tuntuu miellyttävältä. Levittämisen jälkeen iholle leviää raikas, viileä tunne. Poishuuhtelun jälkeen kasvojani lämmittää pitkään. Oman ihoni kunto paranee huomattavasti muutaman minuutin hemmottelun aikana. Iho todellakin puhdistuu, kaikki mustapäät ynnä muut ovat täysin hävinneet. Iho on sileä ja siinä on upea hehku. Kuulaus, jollaista ei näillä kasvoilla ole ennen nähty. Olen todistanut samaa näkyä ystäväni kasvoilla ;) Naamio on siis mielestäni selkeästi kuorivaa sorttia. Minun ihonhoitohyllystäni poistuvat kaikki vanhat, perinteiset kuorintatuotteet tämän myötä. Miksi käyttää monia eri tuotteita kun kuorinnan ja naamion voi saada samassa? Mielestäni naamio ei kuitenkaan ole kosteuttava. Uskon sen silti pitävän sisällään paljon ravitsevia ainesosia, jotka tekevät iholle hyvää erityisesti pitkällä aikavälillä.

Kasvonaamio on siis luomu, se sisältää erinomaisia ainesosia ja tulos on taattu. Jääkö mitään toivomisen varaa? No jää. Jauheen annostelu ei ole käytännössä kovin helppoa. Minä olen annostellut joka kerta jauhetta turhan paljon ja naamiota on siis mennyt hukkaan. Vettä tulee laitettua todella helposti liikaa, jolloin tuloksena on liian vetinen seos, johon on lisättävä lisää jauhetta ja taas naamiota menee hukkaan... Toisaalta on ihan hyvä, että tahnan paksuutta voi säädellä. Omalla ihollani naamio kuivuu nopeasti, myös saunassa. Minulla siis saakin olla melko juokseva tahna, jotta siinä säilyy kosteus paremmin. Ystävälläni iho kostuu esimerkiksi saunassa niin paljon, että naamio tahtoo vain valua pois. Hänelle siis sopii paremmin paksu, tönkkö tahna.

Naamion jälkeen iho täytyy pyyhkiä erittäin huolellisesti kasvovedellä. Tämä nyt ei ole mikään poikkeus, vaan kasvovesi on aina paikallaan mm. kuorinnan ja naamioiden jälkeen. Raw Gaian suklaanaamio kuitenkin jättää iholle varsin tumman punertavan sävyn, joka on poistettava kasvovedellä pyyhkien. Sävyä ei siis jää iholle huolellisen pyyhinnän jälkeen.

Kenelle tätä suosittelisin? Kaikille! Vaikka naamio on kuorivan ja puhdistavan tuntuinen, se on silti melko hellävarainen. Uskon tämän toimivan myös herkkä- ja kuivaihoisilla. Myöhempi lisäys: Eräällä naamiota testanneella ystävälläni raakasuklaanaamio sai aikaan ärsytysreaktion. Hänen ihonsa on hyvin herkkä. Täytyy siis kuitenkin muistaa, että kaikki luontaiskosmetiikan ainesosat eivät välttämättä ole kaikille sopivia.

Jäikö kokemuksistani uupumaan jotain? Kysy, jos mieleesi tuli jotain mihin et löydä vastausta! Minua vaivaa univaje ja sen myötä entistä pahempi hajamielisyys. Jotain voi siis aivan hyvin unohtua :)

Jos kiinnostuit, kannattaa muistaa, että koodilla blushing saat 5% alennuksen Raw Gaian tuotteista Ipanaisen verkkokaupassa. Osallistu myös Raw Gaia-arvontaan, jos et ole sitä jo tehnyt!Linkki

3 kommenttia:

 1. Onpas kivan oloisia tuotteita! Mielenkiinnon herätti myös tuo shampoojauhe...

  VastaaPoista
 2. Shikakai sopii kyllä joillekin tosi hyvin :) On hellävaraista, eikä välttämättä vaadi hoitoainetta pesun jälkeen. Tosin itse olen lukenut, että shikakaita ei kannattaisi hieroa päähän, koska silloin se herkästi takuttaa.

  No, itse en ole kokeillut, mutta ainahan uusi kiinnostaa!

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut käytössä tuo Shikakai ja ihan se on kuin mikä tahansa shamppoo. Ei pidennä pesuväliä, mutta ei pidennä kyllä wellan shamppootkaan. Tätä ei blondien kannata käyttää, koska mömmö saattaa tummentaa hiuksia.

  Toi on siis pulveria ja siinä on vähän sama annosteluongelma kuin naamiossakin, mutta äkkiä sen itselle sopivan määrän ja veden suhteen oppii annostelemaan. Mulla on lusikka ja tuttipullon korkki sekoitusastiana ja se tosiaan on aika epäilyttävän näköinen lieju... Siitä tuttipullon korkista on helppo kaataa kura päähän ja hieroa. Karkea arvioini on, että shamppoo ei näytä kovin houkuttelevalta, ei tuoksu millekään, mutta pesee kyllä tukan hyvin.

  VastaaPoista