maanantai 14. marraskuuta 2011

Raw Gaia- luomukosmetiikkaa. Ja arvonta sekä alekoodi!


"Raw Gaia on ihonhoitosarja, jonka tuotteet on valmistettu käyttämällä kylmäpuristettuja luomu- ja kasviperäisiä raaka-aineita. Kaikki tuotteet ovat luomua, vegaania, kemikaalittomia ja reilun kaupan raaka-aineita käytetään aina, kun vain mahdollista. Tuotteet ovat käsintehtyjä ja ne valmistetaan matalassa lämpötilassa, jolloin säilytetään raaka-aineiden antioksidantit, vitamiinit, mineraalit ja välttämättömät rasvahapot, mitkä kosteuttavat, parantavat ja ravitsevat kaikkia ihotyyppejä."


Ipanainen tarjosi minulle kokeiltavaksi Raw Gaia- tuotesarjan ihonhoitotuotteita. Voitte arvata, että innostuin aivan valtavasti saadessani käsiini "raakaa" luomukosmetiikkaa! Ihan ensimmäisenä pieni tietopaketti kyseisestä tuotemerkistä:

Raw Gaia on maailman ensimmäinen ”elävä” ihonhoitosarja, jonka tuotteet on valmistettu kuumentamattomista luomu ja kasviperäisistä raaka-aineista. Ihonhoitotuotteissa on käytetty esimerkiksi kylmäpuristettuja voita ja öljyjä sekä korkealaatuisia eteerisiä öljyjä. Valmistuslämpötila pidetään alle 40 asteen, jolla tavoin saadaan säilytettyä tuotteiden elinvoima, antioksidantit, vitamiinit ja mineraalit. Aina kun mahdollista, tuotteissa käytetään reilun kaupan periaattein tuotettuja raaka-aineita. Raw Gaia onkin saanut tunnustusta myös eettisestä markkinoinnistaan.

Tuotteilla on loistavat ihoa kosteuttavat ja parantavat ominaisuudet ja ne ovat ehdottoman puhtaita ja ne ovat valmistettu ravitsevimmista ainesosista, joita Maasta saadaan. Raw Gaia -tuotteet eivät sisällä petrokemikaaleja, lisättyjä väriaineita, hajusteita, glykolia, lauryl sulphatea, parabeeneja, säilöntäaineita eivätkä synteettisiä lisäaineita.

Kaikki Raw Gaia- tuotteet ovat The Vegan Society:n (Vegaaniliitto) sekä BUAVin sertifioimia. Tuotteet eivät sisällä mitään eläinperäisiä raaka- aineita. Raaka- aineiden valmistajilta on varmistettu heidän eläinkokeettomuutensa eikä tuotteita ole testattu eläimillä.


Minä sain kokeiltavaksi Hemp Living Moisturizer- ja Revitalising Eye Oil- kosteusvoiteet sekä Raw Chocolate-, Sun-dried Rhassoul Clay- ja Sun-dried Green Clay- kasvonaamiot. Näistä kaikista kirjoittelen arvosteluni heti kun tuotteet on testattu. Tähän mennessä erityisen herkullinen uusi tuttu on Raw Chocolate- kasvonaamio, jonka voin kuvitella olevan jokaisen suklaaholistin unelma! Niin tuoksu kuin vaikutus ihollakin tuntuu todelliselta hemmottelulta.


Teille rakkaat lukijani, minulla on tarjota tällä kertaa jotain erityistä!

ARVONTA! Palkintona on muutamaan kokeiluun riittävät näytteet Raw Chocolate-, Sun-dried Rhassoul Clay- ja Sun-dried Green Clay- kasvonaamioista. Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä tekstiä ja ehtona on kertoa, miksi juuri sinä arvostat luomua ihonhoitotuotteissa. Laitathan mukaan myös sähköpostiosoitteesi! Arvonta päättyy 12.12.2011.

5% ALENNUS koodilla blushing, kun ostat Raw Gaia- tuotteita Ipanaiselta. Pääset suoraan Ipanaisen tuotevalikoimaan klikkaamalla alla olevaa kuvaketta.21 kommenttia:

 1. Koska tiedän sen tekevän hyvää iholleni :) Kiitos postauksesta, mielenkiintoisia tuotteita!

  VastaaPoista
 2. arvostan luomua kosmetiikkatuotteissa sen takia attä pyrin käyttämään mahdollisimman puhtaita tuotteita ihon hoidossa, ja luomusta ei yleensä paljon puhtaampaan tai luonnollisempaan ihonhoitoon voi mennä. ruuruli@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Lisäsin tekstiin, että kannattaa laittaa mukaan myös sähköpostiosoite :) En älynnyt sanoa tätä heti... Huomaa varmaan kuka järjestää ensimmäistä kertaa arvontaa ;) Maijun sähköpostin kyllä löysinkin profiilista!

  VastaaPoista
 4. Haha, mietin tota asiaa mutten sitten laittanut. Tässä vielä niin on sitten täällä samassa maijus@windowslive.com

  VastaaPoista
 5. Käytän luonnon/luomukosmetiikkaa, koska en halua ihostani imeytyvän elimistöön mitään ylimääräisiä kemikaaleja. Olin tarkka etenkin raskausaikana ja nyt vielä imettäessäkin. heidi.leskinen(at)mtt.fi

  VastaaPoista
 6. Mulla on tosi herkkän ja atoopinen iho, joten ihan mitkä tahansa tökötit ei iholle sovi. Kaupan kemikaalit saa aikaa iholla allergisen reation ja kuiva kutiseva naama on niiden jälkeen kuumottava näppyinen naama.
  En ole vielä kokeillut luonnonkosmetiikkaa, joten olisi kiva kokeilla sopisiko ne iholle paremmin. :)

  pikkuseikkailija@gamil.com

  VastaaPoista
 7. Kuulostaapa ihanilta tuotteilta!

  Itse luotan luomuun siksi, että uskon että siinä on aitoja, tavallista korkealaatuisempia raaka-aineita, eikä tuotteita ole pilattu turhilla lisäaineilla tai yritetty korvata luonnollisia raaka-aineita keinotekoisilla aineilla. Uskon siis, että luomukosmetiikka on raaka-aineiltaan tavallista laadukkaampaa!

  S-postiosoitteeni on pumpulipupupupu@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ihoni on todella herkkä ja altis kaikille vähänkin vahvemmille aineille, joten olisi mahtavaa päästä kokeilemaan noita tököttejä ;)
  Ja onhan ne nyt vaan muutenkin turvallisempia, laadukkaampia ja ympäristöllekkin ystävällisempiä (:

  pushthebutton@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Arvostan pikkulapsen äitinä luomua, sillä se ei sisällä usein mitään turhaa ja hoitavat aineet ovat luonnollisia eikä mitään nanoteknologiaa. oimutsimutsi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Olen vielä aika "vihreä" näissä luomupiireissä, mutta minulle päätös luomu-ruokaan vaihtamisessa tuli lisä-aineille herkistymisen seurauksena. Minusta on ihanaa, että tarjolla on nykyisin myös luomukosmetiikkaa, perusmömmöissä kun on jos onkinlaista turhaa (ja terveydelle haitallista!) kemikaalia.
  -rea
  rea.kukkumaki@eng.tamk.fi

  VastaaPoista
 11. Arvostan luomua ympäristöystävällisyyden vuoksi. Olen omistanut, omistan ja tulen omistamaan useita eläimiä (tällä hetkellä kaloja ja kaksi pupua: angorapoju Sutti ja risteytysnaaras Ameeba) ja olen sairaalloisen tarkka siitä, mitä heille syötän tai mitä hoitotuotteensa ja leikkikalunsa sisältävät. Lisäksi minua hieman pelottaa se, mitä kaikkea mahdollista tavaraa "epäluomu"kosmetiikkaan on voitu tunkea: siis sellaista, mitä ei tarvitse mainita tuoteselosteessa. Lisäksi seuraan aikaani, ja luomu on tällähetkellä in! :D

  kani.fani.kani@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Käytän laadukasta luomukosmetiikkaa, koska se sopii iholleni ja hiuksilleni, enkä voi sietää mm. keinotekoisia hajusteita. Hyödynnän lisäksi ruokakaapin sisältöä- erityisesti kookosöljyä ja kaakaovoita. Kiva yhteensattuma, pohdin juuri, saiskohan juttusi brändin tyylisiä tuotteita kotimaasta :)

  VastaaPoista
 13. :D Unehtu tavoitusosote, vemppuliisa at netti piste fi .

  VastaaPoista
 14. Arvostan luomua, koska haluan käyttää ihollani mahdollisimman luonnonmukaisia aineita kemikaalien sijaan. Olen myös huomannut, että ihoni voi nykyään paljon paremmin, kun käytän luomukosmetiikkaa. :)
  liinis2@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Arvostan luomua, koska luomu haastaa kosmetiikkateollisuutta miettimään toimintamallejaan ja pitää siis vähän varpaillaan...ahlfors@suomi24.fi

  VastaaPoista
 16. Ne ovat sopivia herkälle iholleni.
  creepingdeath@suomi24.fi

  VastaaPoista
 17. Arvostan luomua kosmetiikassa, koska tuotteen turvallisuutta on käyttäjän tosi vaikea todentaa. Luomu edes vähentää mahdollisuutta, että joukossa on kemikaaleja jotka eivät tee minulle hyvää..
  ennidotahlforsatelisanetdotfi

  VastaaPoista
 18. en voi sanoa olevani kovinkaan perehtynyt luomun maailmaan, mutta arvostan toki kemikaalien välttämistä, niin ruoassa kuin kosmetiikassa.

  VastaaPoista
 19. Kaikki iholle laitettava imeytyy pidemälle sisuksiin. En mielelläni syö kemikaaleja, joten miksi laittaisin niitä ihollekaan?

  leafylunch@gmail.com

  VastaaPoista
 20. NONNIIN! Arvonta suoritettu! Onnettarena toimi rakas mieheni. Ja voittaja on MARIA! (pushthebutton@luukku.com)

  Ilmoitan voittajalle vielä sähköpostitse voitosta :) Kiitos kaikille osallistujille!

  VastaaPoista
 21. Maria ei ole vastannut lähettämääni sähköpostiin, joten suoritin arvonnan uudestaan. Tällä kertaa onni suosi Oi mutsi mutsia! Katsotaanpa saadaanko häneltä osoite, jotta pääsen postittamaan paketin :)

  VastaaPoista