perjantai 14. lokakuuta 2011

Urtekram No Perfume Shampoo on todellinen monikäyttötuote!


Piiiitkästä aikaa on aikaa, energiaa ja intoa istumaan alas ja kirjoittaa jotain pientä blogiin :) Meidän elämä keskittyy nykyisin muihin asioihin kuin kosmetiikkaan ja meillä luomuillaan monessa asiassa. En muista olenko kertonut, mutta kaikki kynsilakkajutut ovat jääneet unholaan. Tämä oli mulle tosi vaikea paikka (Koska olen haaveksinut ammatista kosmetiikan parissa), mutta kynsilakkojen haju alkoi aiheuttaa minulle astmakohtauksia, joten valinnanvaraa ei ollut.

Se off topicista! Urtekramin hajustetoon shampoo on yksi uusista ihastuksistani. Listaanpa plussat ja miinukset.

+ Tuoksuttomuus
+ Hellävaraisuus
+ Pesuteho. Pesee hiukset tosi puhtaiksi. Mä tykkään pesevistä shampoista.
+ Pesee hiusten lisäksi myös kasvot ja muun kropan! Reissussa et tarvitse muita pesuaineita mukaasi, eikä niitä tarvitse kotiinkaan enempää haalia :)
+ Tuote on osittain luomua, eikä taatusti sisällä ylimääräisiä kemikaaleja. Tällä voi pestä huoletta vaikka lapsensakin! Ja miehensä, ja koiransa ja ja ja...
+ Riittoisa

- Hmm. En mä nyt oikeastaan keksi mitään! Toki n. 7 euroa 250ml putelista ei ole erityisen halpaa, muttei toisaalta kallistakaan.

Suosittelen, kaikille :)

4 kommenttia:

  1. Kiitti vinkistä! Puteli näyttää tutulta, mutta mistä tota löytyy :)?

    VastaaPoista
  2. Itse ostin tämän luontaistuotekaupasta. Urtekramia myy myös monet marketit, mutten ole niissä nähnyt tätä tuoksutonta.

    Google keksi että ainakin täältä myös saa: https://www.hyvinvoinnin.fi/ryhma/1422/Urtekram-shampoot :)

    VastaaPoista
  3. Onpa kiva kuulla sinusta taas! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Nekku :) Mulla on tosiaan ollut välillä kova ikävä blogin pariin! En halua missään nimessä lopettaa kirjoittelua kokonaan vaikka tahti onkin aika hidas. Ja parasta bloggailussa on tietenkin ihanat lukijat :)

    VastaaPoista