torstai 20. tammikuuta 2011

Tigi Oatmeal & Honey ja Dumb Blonde


Mulla olisi nyt paljon tuotteita, joista voisi kirjoitella kokemuksia tänne! Katsotaanpa siis, millä aikataululla saan toteutettua aikeeni :)

Ajattelin aloittaa Tigin shampoilla ja hoitoaineilla. Tällä hetkellä hyllystä löytyy Oatmeal & Honeys ja Dumb Blonde Tweenit. Tähän asti olen aina ostanut hiustenhoitotuotteet Lookfantasticista ja niin teen todennäköisesti jatkossakin. Tuotteet ovat mielestäni suht edullisia, Briteistä tilatessa ei tarvitse miettiä tullirajoja ja toimitukset ovat toimineet aina kympin arvoisesti! Jos jotakin on ollut rikki, olen saanut uuden tuotteen mukisematta.

Tigillähän on nyt puhaltaneet melkoiset muutoksen tuulet. Hiustenhoitosarjat ovat muuttuneet ja vanhat, ihanat, tuotteet jääneet pois. Ainakin näin on käynyt suosikkini O&H:n kohdalla :( En siis kirjoittele kovinkaan syvällisiä analyysejä kokemuksistani, sillä näillä tiedoilla kukaan tuskin tekee enää mitään. Kirjoittelenpa kuitenkin jotain!

Oatmeal & Honey shampoo ja hoitoaine ovat mielestäni hyvin erilaisia. Ne eivät siis muodosta yhtenäistä paria. Shampoo pesee todella voimakkaasti ja epäilen sen sopivuutta hyvin kuiville hiuksille. Itselleni se passaa kuitenkin hyvin, koska pidän erittäin puhtaista ja ilmavan tuntuisista hiuksista. Hoitoaine puolestaan on nimenomaan kuivien hiusten pelastaja. Hoitis on todella hoitavaa ja kosteuttavaa. Se sopii paremmin kuin hyvin rakennepaikkaavien tehohoitojen kaveriksi. Arkikäytössä se sopii sekä pikahoitoaineeksi, että muhiteltavaksi. O&H shampoo ja hoitoaine ovat silikonittomia, joten ikävää muovista pintaa tai hiusten lässähtämistä ne eivät saa aikaan.

O&H tuoksu on aika erikoinen! En osaa edes kuvailla sitä sanoin. Itse tykkään :)

Jos jostain vielä löytyy O&H:ta, suosittelen kyllä kokeilemaan ainakin hoitoainetta!Dumb Blonde on tarkoitettu ensisijaisesti rakennepaikkausta kaipaaville ja kuiville hiuksille. Näinollen voidaan sen siis ajatella olevan suunnattu blondatulle, elottomalle hiuspehkolle, mutta oikeasti tuotteen käyttöä ei rajoita hiusten väri. Näissä on silikonia ja hankinkin nämä talvipakkasia varten. Tykkään käyttää silikonisia hiustuotteita satunnaisesti talven kylmimpään aikaan. Shampoo pesee sopivasti, mutta hellemmän tuntuisesti kuin O&H. Hoitoaine on aivan ihanan paksua ja jättää hiukset pehmeiksi, joskin aavistuksen silikonisen tuntuisiksi. Kovin silikonista tunnetta ei jää, sillä mulle toi silikonimäärä on aikalailla sopiva. Esimerkiksi kokeilemissani Tigin Fashionista shampoossa ja hoitiksessa silikonia on ihan liikaa.

Yksi ISO mutta DB:ssä on :( Ne aiheuttivat jo alussa niin järkyttävän kutinan päänahkaani, että toistaiseksi olen jättänyt nämä tuotteet lähes käyttämättä. Hoitoaineitta laitan joskus vain latvoihin, sillä se tuoksuukin aivan vastustamattoman hyvälle! Keväällä kokeilen näitä uudelleen.

4 kommenttia:

 1. O&H hoitoainetta tulee kyllä ikävä!

  Dumb Blondet on uudistumassa tällaisiksi tylsännäköisiksi:

  http://pintaa.blogspot.com/2011/01/tigi-bed-head-dumb-blonde-colour.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos anonyymi! Kuulostaa kyllä nuo uudet DB:tkin aika kivoilta. Vaikkei tosiaan ole niin kivan näköisiä :P

  VastaaPoista
 3. O&H:ta tulen minäkin ikävoimään todella. Hoitis löytyy vielä hyllystä. Siinä on niiin ihana tuoksu mielestäni. Hieman talvinen tai jouluinen.. :)

  Nyt laitoin tuon Dumb blonden tilaukseen.

  VastaaPoista
 4. Mullakin on vielä puoltoista pullollista O&H hoitista :) Ostin syksyllä vähän reilummasti, ettei sentäs heti lopu ;) On siinä sitten miettimistä, että mitä alkaa seuraavaksi kokeilemaan arkikäyttöön kun nuo ovat olleet mun luottotuotteet jo useamman vuoden :( Ja mulle ei ihan mikä tahansa kyllä kelpaa!

  Toivottavasti tykkäät leben DB:stä! :)

  VastaaPoista