lauantai 6. helmikuuta 2010

Ideoita juhlameikkiin

Minulta pyydettiin ideoita vanhojen tanssien meikkiin. Tein muutaman meikin joista voi ottaa vinkkejä jos siltä tuntuu. Sävyjä voi toki vaihtaa esimerkiksi puvun värin mukaan :) Tarkoitus olisi tehdä vielä lisää juhlameikkejä, mutta täpötäysi kalenteri viikkokausiksi eteenpäin ei välttämättä salli meikkileikkejä vapaa- ajalla :(

Vaaleanpunaisen meikin tein Diorin Earth Reflection- ja Graphic Lights- paleteilla. Juhlantuntua tuomassa on pieniä helmen puolikkaita jotka kiinnitin irtoripsiliimalla. Ripsistä tuli aivan kamalat! Ei ole Givenchyn Phenomen'eys mun juttu.
Valkoinen viiru on piirretty valkoisella, pehmeällä kajalilla. Helppoa!

Alempi meikki on tehty Lorealin Golden Fidelityllä. Tummuutta meikkiin tuo paksu eyeliner- rajaus. Itse teen aina rajauksen ennen luomivärejä, koska silloin sitä on helppo korjailla tops-puikolla. Rajausta voi hyvin vahvistaa myöhemmin, luomivärien laiton jälkeen. Monille sopii tummat alarajaukset, minulle ei. Mikäli tiedät, että silmiisi sopii tumma kajal vesi- tai ripsirajaan, voit aivan hyvin syventää katsettasi niin.

Muistakaa, että kauniiseen meikkiin kuuluvat myös korostukset! Tarkat rajaukset ja taidokkaat varjostukset menevät hukkaan, mikäli meikin jättää keskeneräiseksi. Eli aina kulmaluulle vaaleaa sävyä. Juhlameikkiin kannattaa myös laittaa silmien sisänurkkaan ja alaluomelle ripsirajaan vaaleaa luomiväriä.

Joka tapauksessa suosittelen lämpimästi testimeikin tekoa!
7 kommenttia:

 1. Tuo ylempi meikki on aivan törkeän ihana! Herkkä ja erikoinen, kaikenkaikkiaan vaan ihana!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Itsekin tykkäsin yllätys, yllätys, kovasti tuosta vaaleanpunaisesta meikistä.

  VastaaPoista
 3. Oih, tuo vaaleanpunainen on kerrassaan hurmaava! :)

  VastaaPoista
 4. tuo ensimmäinen meikki sopii täydellisesti siihen mun tanssiaismekkoon, kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla! Mietinkin, että olikohan musta mitään hyötyä :)

  VastaaPoista