torstai 18. helmikuuta 2010

China Glaze Something Sweet


Sain vihdoin ja viimein kauan odotetu lakkatilaukseni :) Paketista löytyi China Glazen Up&Away- kokoelman lakat Something Sweet, Lemon Fizz ja Peachy Keen. Mukana oli myös OPI Ink- lakka joka oli valitettavasti pienoinen pettymys. Pullossa aivan ihana violetti runsaalla glitterillä, mutta kynsillä lakka muuttuu jotenkin vaisuksi. Katsotaan laitanko Inkistä jossain vaiheessa kuvia.

Mulla on nyt kevään tullen (Ja nyrhittyäni kynnet nysiksi) tullut mahdoton cremeinnostus! Ja mitä vaaleampi baby-sävy, sen ihanampaa! Something Sweet on lähes täydellinen babypink. Tarpeeksi vaalea makuuni, erinomainen levitettävä (Runsaasti pigmenttiä!) ja lopputulos on sileä kuin vauvan peppu. Tämä saattaa toimia jopa Konadlakkana erinomaisen peittävyytensä ansiosta.

Up&Awaystä jäi himottamaan vielä useampi lakka, mutta ei auta nyt tuhlailla enempää! Onneksi näissä nykyisissäkin lakoissa on jo monta aivan ihanaa persoonaa :)12 kommenttia:

 1. tuo on juuri sellainen kynsilakka jota olen pitkään etsinyt! vautsi! mistä siis tilasit, paljon postareita? ;o ooooh, oon ihan innoissani:D

  VastaaPoista
 2. Taisinpa tilata täältä: http://www.beauty4nails-body.co.uk/index.php?do=catalog&c=china_glaze|up_up_and_away!
  Hinta on vähän korkea per lakka, mutta postarit on aina 3 puntaa.
  Tämä onkin aivan ihana lakka <3 Et ole suotta innoissasi!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana lakka! Harmi kun en itse voi käyttää kynsilakkaa oikeastaan kuin varpaankynsissä, koska jos laitan käsiin niin sormet jostain syystä tulehtuu aina..? Oon kyllä kokeillut ns. hellävaraisempiakin lakkoja mutta aina käy samalla lailla. Täytynee tyytyä ihailemaan näitä ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Voi höh Mandi :( Enpä ole koskaan kuullut tuollaisesta! Voisi luulla, että olet allerginen jollekin lakan ainesosalle, mutta toisaalta taas jos varpaasi kestävät lakan.. No onneksi voit käyttää lakkoja edes varpaissa :)

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle palkinto. :)

  VastaaPoista
 6. tuo on upea lakka! monta kerrosta tuota kynsilakkaa sinulla on tuossa? :)

  VastaaPoista
 7. Kas, tuo tieto unohtuikin tektstistä :D Muistelisin, että Something Sweet oli riittävän peittävää jo kahdella kerroksella. Up&Away- kokoelman lakat ovat tuntuneet sen verran peittäviltä, että näitä pitäisi testailla konadlakaksikin!

  VastaaPoista
 8. I am sure this is one of the best nail enamel you can find, i have used is for long period.

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana lakka, mutta en vain osaa käyttää noin isoja ''putteleita'' kynsilakkaa. Jäis kaapin pohjalle sellanen puoliks täynnä oleva kynslakkapullo.. Mutta tää saattais olla sellainen lakka jota käyttäisin. Ja paljon :)

  -mirka-

  VastaaPoista
 10. En mäkään ole ajatellut, että kuluttaisin kaikkia lakkoja ;) Pikemminkin toivon, ettei noi loppuis koskaan ja pysyisivät aina käyttökelpoisina :D
  Mulla on tullut käytettyä Something Sweetiä nyt tosi paljon. Se sopii näihin lyhyempiin kynsiin kauniisti :)

  VastaaPoista
 11. Tosi kaunis sävy! Ihana babypink:)

  VastaaPoista