lauantai 12. joulukuuta 2009

Lumene Arctic Touch Hellävarainen kuorintavoide


Kyseessä on siis Lumenen Arctic Touch- sarjan rakeeton kuorintavoide kuivalle ja herkälle iholle. Teho perustuu kemialliseen kuorintaan ja olenkin lukenut tästä paljon kehuja.

Itse ostin tämän Hellävaraisen version Lumenen Kirkastavan Mineraalikuorinnan tilalle toiveissa saada tehokas, mutta hellä kuorinta talvipakkasten ajalle. Itselläni on hyvin pintakuiva iho joka kaipaa tasaisin väliajoin kunnon kuorintaa.

Toisaalta Lumenen Hellävarainen kuorinta oli minulle suuri pettymys, toisaalta tykkään siitä erittäin paljon. Levitin kuorinnan puhdistetulle ja kuivatulle iholle jonka jälkeen istuin se naamassa saunassa usemman minuutin. Itse purnukassa suositellaan kuorintaa pidettävän kasvoilla 1 minuutin ajan. Poistin kuorinnan kasvoilta ensin vedellä ja sen jälkeen vielä pesin kasvot Freemanin puhdistusvaahdolla.

Kuorintateho oli vähäinen. Leukani ja nenäni mustapäät olla möllöttivät tyytyväisinä kuorinnan jälkeenkin. Rakeellisella kuorinnalla ihoni kokee yleensä erittäin siliävän vaikutuksen eivätkä mustapäät törrötä ikävästi moneen päivään.
Toisaalta ihoni oli ERITTÄIN pehmeä ja tunsin ihoni rauhoittuneemmaksi kuin koskaan! Tämän tuotteen myötä olen oppinut, mitä tarkoittaa sana "rauhoittava" ihonhoitotuotteissa. Tunne kuorinnan jälkeen oli jopa ylellinen! Pintakuivaihoni ei olisi kaivannut kosteusvoidetta lainkaan kuorinnan jälkeen.

Kuorinnaksi tämä ei minulle sovi. Tarvitsen ehdottomasti "oikean" rakeellisen kuorinnan. Puhdistavana ja pehmentävänä naamiona tämä taas tuntuu napakympiltä. Käytän takuulla tuubin loppuun ja ostan ehkä lisääkin.

Kaikille herkän ihon omaaville tämä ei ole kuitenkaan kuulemani mukaan sopinut. Oma ihoni ei kuitenkaan ole erityisen herkkä. Jos ylimääräistä rahaa kuitenkin tuntuu löytyvän noin 13 euron edestä, suosittelen kokeilemaan! Jos kasvot eivät tästä tykkää, toimii tämä varmasti hyvin esimerkiksi käsien hoidossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti