torstai 17. joulukuuta 2009

Iiiihania joulukynsiä :)))Tässä ovat todelliset joulukynnet! Omien mieltymysteni mukaan päädyin melko rauhallisiin, mutta silti juhlaviin lakkavalintoihin. Itse en välitä niinkään vihreä-punainen väriyhdistelmästä jouluna vaan tykkään lämpöisestä ja juhlavasta kullasta sekä tumman punaisesta.
Tein siis meikkisienellä töpöttämällä liukuvan kultaisen kärjen punaisen lakan päälle. Lopuksi kuorrutin koko komeuden kultaglitterillä!
Alla on Seppälän Timeless red- lakka, kärjissä China Glaze 2030 ja kultaglitterinä CG 5 golden rings.

Toisiin joulukynsiin halusin talven tuntua. Mikäs muukaan lakka kuin OPIn Happy Anniversary kimaltaisikaan yhtä kauniisti kuin pakkaslumi! Sitäpä siis alle, oikein kolme kerrosta. Jouluisia, punaisia kiekuroita tein OPIn We'll Always Have Paris- lakalla, konadlaatalla m63.
Lisäsin lakkaukseen vielä reilusti vaaleanpunaisia pieniä timantteja jotka saapuivat mulle äskeittäin eBaystä.
Nämä kynnet ovat kyllä jotenkin niin "mua". Lakkaus on kynsissä jo kolmatta päivää, enkä ole aikeissakaan poistaa sitä! Saa luvan olla niin kauan kuin pysyy siistinä :)

Kylläpä kauniit lakat lämmittävät sydäntä, erityisesti näin yli -20 asteen pakkasilla ;)

6 kommenttia:

 1. Puna-kultaiset ovat todella kauniit.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Ja rauhallista joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Vau, aivan ihanat! :)

  VastaaPoista
 4. Joulukyntesi ovat IHANIA ^_^. Niin ovat lepardikynnetkin, haluan itse tehdä samat heti!

  Saanko bloggaila upeat kuvat kynsistäsi bloggiini ja linkata sinun bloggiin?

  :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos anonyymi ja Sorella! Sorella, saat toki mainita kynteni blogissasi ja laittaa linkkiä tänne, mutta toivoisin ettei kuviani käytettäisi muualla kuin tässä omassa blogissani :) Tee toki itse hienot samanlaiset kynnet, ota niistä kuva ja laita omaan blogiisi :D

  VastaaPoista