torstai 17. joulukuuta 2009

Halpishelmiä ja timantteja


Helmen puolikkaita


Tilasin eBaystä pieniä timantteja sekä pieniä helmen puolikkaita. Noin 3000 kpl erivärisiä timantteja maksoi postikuluineen n. 3,20 euroa ja noin 1200 kpl erivärisiä helmenpuolikkaita maksoi postikuluineen n. 7,30 euroa. Ei paha ei paha ;) Timanttien ja helmien koko on 3mm.
Kuvat ovat huonoja, mutta eBaystä löytyy kyllä parempia jos kiinnostuit!
Tässä postauksessa on kuvia lakkauksesta jossa on käytetty pikkutimantteja. Tarkkasilmäinen saattaa myös hoksata etusormen kynnessä yhden helmenpuolikkaan.


Pikkutimangeja

7 kommenttia:

 1. käytätkö mitään meikinpohjustusaineita? meikkivoiden alle siis. Olisi kiva kuulla kokemuksia, että mikä olisi hyvä, itse kun harkitsen Goshin Velvet Touch-primerin ostamista :) Ja hiusjutut ovat ehdottoman tervetulleita ;D

  VastaaPoista
 2. Yritetäänpä kunnostautua hiusjuttujen saralla :D

  Minä käytän hyvin harvoin meikkivoidetta joten nuo pohjustustuotteetkaan eivät ole kovin tuttuja. Mulla on käytössä Lauressin mineraalimeikkipohja jonka alla käytän Lauressin primeriä ja päälle laitan Lauressin viimeistelypuuteria.

  VastaaPoista
 3. Minkä nimiseltä myyjältä ostit nämä? Ja tuliko nuo muovipurkit mukana vai oliko ne sulla jo ennestään.Tosi nättejä ovat ja ajattelin itse tilata :)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihania! Ei parane kyllä noista innostua, ainakaan ihan vielä :D Siis Konad-taidot pitää saada ensin kuntoon. Onko muuten vinkkejä miten Konad-kuvion saa osumaan oikeaan kohtaan? Jep, tumpelo oon ;D

  VastaaPoista
 5. Plaz^, timantit ostin myyjältä Tamanalta ja helmet myyjältä e.metro. Sävyt oli eBayn kuvissa erit kuin noissa mitkä mulle tuli, mutta tämän käsityksen sainkin tuotekuvauksista.
  Purkit tuli mukana ja hyvin olivat pakattuja :)

  Nea, mä en ainakaan ole keksinyt mitään poppaskonsteja kuvioiden oikeaan kohtaan saamiseen :D Treeniä vaan! Mä olen itse aivan hurahtanut kaikkiin koristelujuttuihin. Pian tulee postauksia uusimmista jutuista ;)

  VastaaPoista
 6. Sulla on ihan mahtavat kynnet ;o Tulen lukijaksi ! (:

  VastaaPoista