sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Sitruunaista pirteyttä pimeisiin syysiltoihin!


Tein syyslomalla niin paljon ostoksia, että näitä postauksia tulee nyt melkoisella tahdilla! Toivottavasti se ei haittaa teitä lukijani :)

Tajusin siis alkuviikosta, etten omistanut ainuttakaan keltaista kynsilakkaa! Aivan kamalaa. Siispä nappasin mukaani Seppälästä helmiäisenhohtoisen (Kuvassa vas.) Wild and Crazy- merkkisen lakan sävyssä w64 Deep Sleep. Testailtuani tätä lakkaa illalla totesin, ettei se ole riittävän peittävä. Näinpä kävin seuraavana päivänä ostamssa samaisesta Seppälästä Wet'n Wildin cremen keltaisen lakan sävyssä Crazed Citrus. Hintaa oli kummallakin alle 3e.

Crazed Citrus onkin hyvin peittävä, raikas keltainen. Todella pirtsakka ihanuus!! Lakan suti ei ole parhaasta päästä ja luulenkin, että kannattaa lakata 3 kerrosta jos aikoo käyttää pelkästään tätä lakkaa.
Itse laitoin Crazed Citruksen päälle vielä kerroksen Deep Sleepiä ja nimettömiin Seppälän valkeat kukkatarrat. Tuloksena superpirteä ja raikas helmen hohtoinen lakkaus :)


2 kerrosta Crazed Citrusta


Ja päälle lisätty Deep Sleepiä sekä tarrat

4 kommenttia:

 1. Onpas varsin mielenkiintoinen ja outo nimi keltaiselle kynsilakalle tämä "Deep Sleep" :-D No, keltaiset kynsilakat ovatkin olleet mulle aina vähän vierasta aluetta :-)

  VastaaPoista
 2. Nojoo ei mullekaan auennut tuo nimitys :D Crazed Citrus on paljon kuvaavampi ;) Mutta joo-o, Deep Sleep tuolla pohjassa lukee.

  Tutustu ihmeessä näihin keltaisiinkin! Itse tykkään tosi kovasti ja onhan nämä mullekin ekat keltaiset :)

  VastaaPoista
 3. Mä en voi työnpuolesta pitää pitkiä kynsiä tai rakennekynsiä vai mitä kaikkia niitä nykyisin onkaan....ihailen kyllä aina kun nään hyvin hoidetut kädet :D

  VastaaPoista
 4. Mutta lyhyet kynnethän ovatkin olleet nyt muotia ;D Ja saa niihinkin kaikkea kivaa, jos haluaa :)

  VastaaPoista