lauantai 24. lokakuuta 2009

Freeman Goodstuff Organics

Mä olen todella täpinöissäni Freemanin uudesta kasvojenhoito- sarjasta :DD Sarjaan kuuluu puhdistusvaahto (200ml), kosteusvoide (75ml), kuorinta ja naamio. Itse en raaskinut rahapulassani ostaa kuin puhdistusvaahdon ja kosteusvoiteen mutta joulupukille on jo välitetty toive myös naamiosta ja kuorinnasta ;)

Parin päivän kokemuksella voin vain kehua ja suositella näitä tuotteita sydämeni kyllyydestä. Puhdistusvaahto pesee hyvin (Ei silmämeikkejä tosin) ja kosteusvoide on todella kosteuttavaa, muttei tuki tai jätä ihoa rasvaiseksi. Uskon voiteen sopivan monille eri ihotyypeille.

Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, synteettisiä väriaineita eivätkä sulfaatteja. Silikoneja ja alkoholia on hyvin vähän. Sen sijaan sekä puhdistusvaahdossa että voiteessa on runsain mitoin luonnon öljyjä ja uutteita.
Kirjoittelen incit paremmalla ajalla!

Hintaa oli n. 8 euroa per tuote joten kaikki hetinyt testaamaan! :D Mä ostin Citymarketista omani.

2 kommenttia:

 1. Mä oon pohdiskellut ostavani noita tuotteita kanssa, mutta yksi asia mietityttää..mille ihotyypille nää on suunnattu? Freemanin sivuilta ei löytynyt ainakaan infoa asiasta :S

  VastaaPoista
 2. Mä luulen, että tuo infon puute johtuu yksinkertaisesti siitä, että esim. tämä voide sopii varmaan todella monelle ihotyypille. Voidepurkissakin lukee "Good for all skintypes".

  Voide on tosi kosteuttava ja hoitava, muttei lainkaan "rasvaava" ts. ei jätä mitään ällöä mineraaliöljykerrosta iholle tai silikonipintaa, niin kuin suurin osa voiteista tekee.
  Jos tämä sitten tuntuu rasvoittuvalla iholla liian tuhdilta päivävoiteeksi, uskoisin sen tekevän kuitenkin kauppansa yövoiteena tai vaikkapa käsilaukun käsivoiteena.

  Hintaa ei ole paljon ja tuskin tämä käyttämättä jää, joten ei kun kokeiluun! :D

  VastaaPoista