torstai 24. kesäkuuta 2010

Nyx Round Lipsticks Tea Rose, Indian Pink, Pumpkin Pie & Orange soda sekä Round Lipglosses Caffe Latte & Whipped

Heipähei pitkästä aikaa! Mulla on ollut jo monena päivänä hirveä hinku päästä kirjoittelemaan muutama postaus, mutta aika ei ole riittänyt. Niinpä tässä juhannuksen kynnyksellä, viimeisinä iltahommanani ajattelin esitellä uusia huulipuniani! Joukkoon mahtuu yksi vanhempikin puna, ostin nimittäin Orange Sodan jo aikaa sitten.

Huulipunat kuuluu samaan kategoriaan kuin hiustenkin laitto; mä en tajua niistä yhtään mitään. En osaa käyttää niitä, enkä arvioida mikä minulle sopii. Yhden tärkeän havainnon olen kuitenkin tehnyt; huulipunaa ei kannata kokeilla ilman meikkiä! Mun naamaan kun ei sovi mikään huulipuna sävy jos silmissä ei ole tummuutta tasapainoittamaan lookia. Epätasainen ihonväri tuntuu myös pilaavan täysin punan kauneuden.

Ehkäpä johtuen siitä, etten ole aiemmin tajunnut edellä mainittua seikkaa, mä en ole koskaan pahemmin käyttänyt huulipunia. Olen aina ajatellut, että ei ne mulle sovi. Kuten eivät olekaan sopineet kun olen vaan testannut niitä huulille, ajattelematta lainkaan kokonaisuutta.

Nytpä sitten mua puraisi punakärpänen ja bongasin netistä 3 punaa+ 2 kiiltoa Nyxiltä 6 euron hintaan! Pikaisen ostopäätöksen seurauksena punat saapuivat mulle heti seuraavana päivänä :)

Kaikki neljä Nyxin punaa ovat TODELLA ihanan tuntuisia huulilla! Rasvaisia ja hyvinlevittyviä. Eivät kuivata huulia. Kiillot puolestaan tuntuvat yhtä pehmoisilta kuin The Body Shopin luottohuulirasvani, Hamppu- & Kaakaohuulivoiteet. Omistamissani huulikiilloissa on jotain pienenpientä hilettä, mutta se ei tunnu lainkaan huulilla. Kiillot eivät myöskään ole lainkaan tahmaisia! Näihin ei tartu roskat eikä hiukset.

Niin punien kuin kiiltojenkaan sisällöstä mulla ei ole mitään tietoa. Todennäköisesti nämä sisältävät kaikenlaisia pahiksia. En kuitenkaan tule käyttämään näitä jatkuvasti arkikäytössä joten ainakin toistaiseksi sallin itselleni moiset paheet.

Moitteen sanaa ei löydy. Tuoksua näissä ei tunnu olevan, mikä on sekin vain plussaa. Niin ja hinta, se on HALPA! Tutustukaapa vaikkapa nonpareilboutiquen antimiin.

No mutta, nyt itse asiaan. Kuviin!


Ihan ensiksi huuleni luonnontilassa, koristeltuna vain pienellä määrällä huulirasvaa.




Sitten itse punat eli Nyx Round Lipsticks.

Tea Rose, Indian Pink, Pumpkin Pie, Orange Soda
Päivänvalossa.


Samat suorassa auringonvalossa.



Tea Rose
Huulilla paljon vaaleampi sävy kuin kädellä. Antaa kuitenkin kivasti sävyä, tummentamatta huulia liikaa.




Indian Pink
Vaaleampi kuin Tea Rose. Ihanaihanaihana vaalea lämmin pinkki jossa hentoa kultaista hohtoa.




Pumpkin Pie
Hyvin luonnollinen sävy. Varmaankin lähelle monen omaa, luonnollista huulten väriä. Sopii varmaan moneen meikkiin. Päivänvalossa sävy on "ruusuisempi", auringon valossa lähempänä rusehtavaa nudea.




Orange Soda
Paljon kehuttu ja kovasti tykätty nudepuna. Tätä ei ole pakko laittaa paksua kerrosta vaan kevyemmin punaamalla saa vaalennettua huulien omaa sävyä huomaamattoman luonnollisesti. Päälle vain vähän kiiltoa ja kyllä kelpaa! Sopii erinomaisesti tumman silmämeikin kaveriksi.



Seuraavaksi vuorossa ovat Nyx Round Lipgloss- kiillot.

Caffe Latte & Whipped


Caffe Latte
Ei ole todellakaan huulilla yhtä ruskea/kuparinen kuin kädellä näyttäisi! Vaalentaa huulia hitusen ja antaa sopivasti kiiltoa.



Whipped
Vaalentaa huulia enemmän kuin Caffe Latte. Antaa hennon vaaleanpunaisen sävyn. Tämä on suosikkini kaikista omistamistani huulikiilloista :)



Mikäli ylläolevasta hehkutuksesta ei vielä tullut selvästi ilmi, olen ostoksiini äärettömän tyytyväinen. Suunnittelen jo tilausta nonpareilboutiqueen! Vaaleiden punien lisäksi keksin, että minun on pakko saada kirkkaan pinkki, näyttävä puna. Olen melko tyytyväinen huulieni muotoon joten niitä voisi olla kiva korostaa jossain meikissä kunnolla. Ja mikäs muukaan mun tyyliin sopisi, kuin mahdollisimman kauas näkyvä, kunnon pinkki!

KAUNISTA JUHANNUSTA KAIKILLE! NAUTTIKAA :)

12 kommenttia:

  1. Tea Rose ja Indian Pink ovat molemmat todella kivoja sävyjä! Ja pakko itsekin kehua kauniin muotoisia huuliasi :) Tuo äskeinen kuulosti varmaan aika epämääräiseltä ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :D Epämääräinen on ihan hyvä, sellainen olen itsekin! ;)

    VastaaPoista
  3. tuollaiset huulet kun mullakin ois. ;__; Mutta tuollainen Orange Soda on PAKKO saada! Itse en voi tehdä tilausta mutta jos pääsisin jonkun tilauksen siivellä.. : D

    VastaaPoista
  4. Koitahan G kysellä pääsisitkö kimppaan johonkin tilaukseen :)

    VastaaPoista
  5. Kyllähän noihin huuliin sopii huulipuna ihan mahtavasti! Nättejä sävyjä olet valkannut :)

    VastaaPoista
  6. Minulla on myös tuo Orange soda, mutta en saa sitä pysymään paikallaan =/ Osaisitko sanoa millä keinolla puna pysyisi eikä liukuisi pois?

    VastaaPoista
  7. Valitettavasti minulla ei ole vastausta, koska itselläni ei ole moista ongelmaa ollut :( Rajaan kyllä aina huuleni. Joskus laitan myös rajauskynää ohuelti huulille, jolloin se stoppaa punan paremmin paikoilleen. Olisiko tästä apua sinulle?

    VastaaPoista
  8. Juuri löysin sun ihanan blogin! :)

    Tsekkaa munkin blogi!

    VastaaPoista
  9. Ihania :) Pakko saada toi Orange soda. Mitä tuli postimaksuksi ja mitkä ovat maksuvaihtoehdot?

    VastaaPoista
  10. Ihania :) Mitkä oli maksuvaihtoehdot ja mitä tuli postimaksuksi?

    VastaaPoista
  11. lilz, mä ostin nämä testattuina, en mistään nettikaupasta.

    Cherryculturen postarit löytyy täältä: http://www.cherryculture.com/customer-service ja maksuvaihtoehdot selviää varmaan testaamalla :)

    VastaaPoista