tiistai 18. toukokuuta 2010

Testissä Garnier Herba Shine 500!


Mä olen päättänyt lopettaa normaaleilla hiusväreillä värjäämisen. En yksinkertaisesti halua imeyttää moisia mömmöjä päähäni. Siksipä mulla on menossa oman värin kasvattaminen takaisin, mikä tulee kestämään kaaaaauan koska pituuksissa on useat kerrokset kestoväriä. Jatkossa aion kokeilla luontaiskosmetiikan värejä.

Kesäkuun alussa on kuitenkin tulossa tärkeät yo- juhlat joihin en haluaisi mennä vieraaksi aivan törkeän näköisenä. Kaunis mekko ja UPEAT korkkarit (Jotka pitäisikin esitellä täällä!) sitä paitsi vaativat myös vähän panostusta hiuksiinkin.

Ajattelinpa siis värjäillä tyveä piiloon kevytvärillä. Mun hiuksiin on ollut vaikea saada tarttumaan kestovärejä joten toiveet kevytvärin suhteen eivät olleet korkealla. Pidin väriä suositellun 10min sijaan 15min levittämisen jälkeen. Väri oli suht paksua ja kastelinkin hiukset ennen värjäystä. Muuten yksi purkki ei olisi varmaankaan riittänyt. Aineen haju oli olematon, mistä paljon plussaa! No mutta, kuvat kertokoon loput... ;)Tässä siis lähtötilanne.Ja tässä tyvi värjäyksen jälkeen. JEE, jotain tarttui!! Väri vetäisi kuitenkin kunnolla punertavaksi/kupariksi. Mun hiuksissa on jossain piilossa punasävyä eikä tämä ole eka kerta kun käy näin...Ponnarilla tulos näyttää ihan ok:lta. Onhan tyvi joiltain osin vaaleampi kuin latvusto, mutta kai tämä on parempi kuin lähtötilanne?Hahaa :D Hiusten aukaiseminen paljastaa totuuden. Väriä on tarttunut melko epätasaisesti tyveen sekä latvukseen. Päällimäiset hiukset ovat melko tummia, mutta alla on enempi tai vähempi vaaleita kaistaleita. No mutta, vaikka olisin luonnollisesti toivonut tasaista tulosta, ei tämäkään ole ihan hirveä. Mun mielestä tämmöinen monisävyisyys on jopa ihan siistin näköistä :D Mikäli se on tuollaista raidoittuneen, eikä läiskäisen näköistä. Toivon kyllä, että kevytväri myös lähtee pois luvatulla tavalla...

Aion laittaa vielä ennen juhlia toisen paketin kevytväriä päähäni. Tuon punaisuuden vuoksi kokeilen Herba Shinen sävyä 510, eli samaa kuin nyt kokeilemani, mutta tuhkan sävyllä. Aion kihartaa tms. hiukset itse juhlapäivänä joten toivon mukaan epätasainen väri ei näytä sitten ihan törkeältä.

10 kommenttia:

 1. Ihan vaan vinkkinä: Jos omat hiuksesi on vaaleat ja haluat kasvattaa tummaa pois ja lopettaa värjäilyt, niin itse kampaajana suosittelisin että vaalennat hiuksesi ja sävytät ne omien hiustesi värisiksi latvasta, muuten näyttää aina törkeältä vaalea tyvikasvu tumman latvan kanssa.. Melkein kannattaisi mennä asiantuntijalle toteuttamaan tuo muutos. :)

  VastaaPoista
 2. Juu tiedän tämän :) Mutta en halua. En halua rasittaa hiuksia ylimääräisillä vaalennuksilla. Mua ei niin hirveästi haittaa vaikka näytänkin suurimman osan ajasta törkeältä, harvemmin kun on tilaisuuksia joissa koen että pitäisi olla edustavan näköinen :D

  VastaaPoista
 3. Okei jos se ei itseä häiritse, niin mikäpä siinä, kestää vaan aika kauan kasvattaa! Mutta voihan sitä leikata hiukset vaikka lyhyiksi niin on kerrrasta oikean väriset! ;)

  VastaaPoista
 4. Eipä mulla ole tässä elämässä mihkään kiire :) Kasvakoot sitä tahtia mitä kasvaa. Ja saatanpa jossain vaiheessa vähän lyhentääkin ;) Tuskin kuitenkaan paljoa..

  VastaaPoista
 5. Hyvän näköstä, ei ollenkaan törkeä! Kivasti moniväriset hiukset :D Onnea oman hiustenvärin vaihto-operaatiolle! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Voisinkin raportoida, että toi punainen sävy on haalistunut kiitettävää vauhtia. Väri on nyt paljon luonnollisempi ja olempa saanut jokusen kehunkin... ;)

  VastaaPoista
 7. Moi, olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, tosi hyvä!

  Ihan näin tulokasbloggerina tiedustelisin, että miten saat sivun reunaan sisältöjaottelun tunnisteen perusteella? Itse saan sisältölistan aikaan vain kuukauden perusteella..Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Kiitos anonyymi :)

  Tuo jaottelu tunnisteiden perusteella tulee automaattisesti, kun lisää aina tekstiä tehdessään sinne alas "Tämän blogitekstin tunnisteet"- kohtaan jonkun tunnisteen. Niiden mukaan tuo sivupalkki sitten tulee :)

  VastaaPoista
 9. Pakko kysyä, että kokeilitko sitä sävyä 510? Mulla on itse värjätessä 500:ssa sama, että tyvestä tulee vähän punertava, vaikka kampaajan värillä tulee ihan perusruskea. Suunnitelmissa kokeilla seuraavaksi tuota 510, jospa se olis enemmän ruskea. :)

  VastaaPoista
 10. En itseasiassa kokeillut! Toi väri tasoittui nopeasti suht hyväksi eli pahin punaisuus hävisi :)

  VastaaPoista