tiistai 13. huhtikuuta 2010

Kynsikuvia, piiiiitkästä aikaa :)

Aika se vaan vierii... Kevät on ollut työntäyteinen opinnäytetyön ja muiden kurssien parissa. Lisäksi mun kynnet ovat tällä hetkellä ihan nysät, ne ei tahdo pysyä pitkinä hyvässä kunnossa :( Meikkirintamalla ei ole tapahtunut mitään.
Kiireeseen ja rahattomuuteen (Syy uusien meikkien ja kynsilakkojen puutteeseen) on myös yksi iloinen syy :) Meille muutti viime viikolla koiranpentu, Baia. Tiedän, että kaikki eivät ole koiraihmisiä joten mikäli uusi tulokas kiinnostaa, pentuun voi tutustua Baian omassa blogissa!

Latailinpa kuitenkin uusia kuvia viimeisimmistä lakkauksista. Ekana iloinen, pilkukas lakkaus. Alla CG Something Sweet (Lempilakkani tätä nykyä), päällä pilkkuja CG Let's Groovella, Flyllä & Second Hand Silkillä. Pilkut tein Dotting Tooleilla joita saa ihan törkeän halvalla eBaystä!

Sain myös kauan haaveksimani Nfu 38- lakan! Se antaa erikoista vaihtelua tummien lakkojen päälle. Väri vaihtuu punaisesta vihreään ja keltaiseen riippuen siitä, miten valo osuu kynsiin. Alla on CG Stella.

Vielä otos CG Medallionista :) Mitä tästä voi sanoa? Bling bling glamour ;) Tykkään tietty!


13 kommenttia:

 1. Paljon onnea koiravauvasta! :)

  VastaaPoista
 2. Heippa, huomasin että sulla on sivussa HQhair nettikauppa. Olet varmaan siis tilannut sieltä, että voin kysyä:p
  Pitääkö sieltäkin tilatessa pitää tilaus alle sen 45 euroa ettei tule lisämaksuja? Ootko tilannut yli sen summan? Kiitti jos viitsit vastata, haluaisin tilata sieltä pari narsin tuotetta, juuri ne mitä sinäkin olet täällä blogissa esitellyt:)

  VastaaPoista
 3. Briteissähän toi on, eli ei tarvitse huolehtia yli 45e menevistä ostoksista.
  HQHairista on monenlaista kokemusta, sekä hyviä että huonoja. Mun kokemukset ovat hyviä, mutta mikäli Kiss & makeupista http://www.kissandmakeupny.com/ löytyy haluamasi tuotteet, suosittelen ehkä ennemmin sitä. Tuolla tosin sitten pätee 45e raja, kun kauppa sijaitsee jenkeissä!

  Nythän kannattaa tietty huomioida myös se, että toimitusajat voivat olla pitkiä. HQHairista tuotteet ovat tulleet monille tosi nopeasti, alle viikossa, mutta nyt jos/kun lentoliikenne on jumissa, paketit tulee varmaan maapostina eli toimitus kestäääää...

  VastaaPoista
 4. Voi veljet, miten mä en ole löytänyt blogiasi aiemmin?! Täähän on ihana!!! Ja noi ylimmät pilkkukynnet tuolla on niiiiin södelit ettei mittaa eikä määrää. Mistä tilaat China Glazet?

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Vielä kun saisi takaisin päivittelymotivaation ja keksisi jostain jutun juurta... :P

  Näistä kahdesta olen viimeksi tilannut China Glazea.
  http://www.nailetc.com/index.html
  http://www.beauty4nails-body.co.uk/

  Myös eBaystä saa mukavasti, kunhan katsoo keltä ostaa :)

  VastaaPoista
 6. Mistä ostat tota Nfu-Oh 38 -kynsilakkaa ja mitä maksaa?? Haluun sellasen myös! :))

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, Nufuja saa esim. http://www.entitybeauty.fi/nfuoh-kynsilakat-opal-series-c-30_41.html ja sieltä löytyy myös hinnat.

  VastaaPoista
 8. Kiitti tosi paljon!! :))

  VastaaPoista
 9. ihanii lakkoi (:: paljo muuten toi Nfu-Oh 38 -kynsilakka maksaa tai siis ne postikulut ?

  VastaaPoista
 10. ^Postarit tiippuu aika paljon siitä, paljonko tuotteita tilaa. Kannattaa katsella noita nettikauppasivuja (Linkki tossa yläpuolella yhteen nettikauppaan, oikealla listalla toiseen) ja niistä tietoja postituksesta. Jos postareita ei ilmoiteta suoraan, ne yleensä näkyy ostoskorissa ennen tilauksen maksua. Eli kannattaa sitten ihan vaikka kokeilla paljon postareita tulee :)

  Myös tuotteiden hinnat löytyy kaikkein helpoiten katsomalla itse nettiputiikeista.

  VastaaPoista