sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Kultalepardit


Tämä syksyn pimeys on lannistanut täysin mun motivaation päivittää blogia :/ Pimeällä saa niin kauhean huonoja kuvia, kuten näkee.
Sain viime perjantaina China Glazen uudesta Khrome- kokoelmasta lakat Millennium sekä 2030. Testasin tänään CG GT:n päälle 2030:aa. Tuloksena melko mageet kultalepardit hologrammipohjalla!

11 kommenttia:

 1. Miten sun kynnet näyttää tommosilta "tasapaksuilta"? :o mun kynnenkärjet näyttää hevosenkengältä edestä katottuna :< mut ihana lakkaus!

  VastaaPoista
 2. Tarkoitatko että kyntesi alkavat taipua sisäänpäin kasvaessaan? Kyllä nämä mullakin tekee sitä, keskisormien kynnet on erityisen vinot. Mutta se kierous alkaa näkyä vasta kun kynnet on kunnolla pitkät, joten kun jaksan pitää tarpeeksi lyhkäsenä, vinous ei näy :)

  Huomaan muuten nyt, että 2030 näyttää lähes hopealta kuvissa. Kaunis neutraali kulta se kuitenkin on :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet pimeydesrä huolimatta :).

  Itselläni alkaa etusormien kynnet taipumaan heti "putkimaisesti" (eli tosi pitkinä kynsien pää muistuttaisi luultavasti kolmiota :D) mikäli ovat vähänkään pidemmät :/. Varsinkin kun käytän niitä vielä eniten ollessani koneella, niin kuluvat vielä tyylikkäästi vinosuunnassa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos edellisille kehuista :)

  Tuolle kynsien muodollehan ei oikein voi mitään, mutta viilaamalla pääsee aika pitkälle kynsien muodon muokkaamisessa, onneksi! ;)

  VastaaPoista
 5. Makeen näköinen lakkaus! Äläkä ihmeessä lopeta postailua, vaikka pelkällä pokkarin salamalla kuvien ottaminen on kyllä todella pain in the ass.

  VastaaPoista
 6. Kiitti! Oli kyllä niin päheet että teen toistekin :D

  Mun pokkarilla ei valitettavasti saa mitään tunnistettavaa aikaseksi jos käyttää salamaa... Mutta yritetään :) Kunhan kaikki eBay shoppailuni saapuvat, kynsipostauksia tulee varmasti tuutin täydeltä... :D

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet! Miten sait lepardikuosi maalattu kynsillesi?

  VastaaPoista
 8. Leopardikuvio on tehty konadlaatalla :)

  VastaaPoista
 9. Mistä semmoisia voi ostaa? Ne ovat jonkun tyypin malleja, eikös?

  Ja siitä toisesta komentista: laitan sitten vain linkin blogillesi mistä sain idean :D.

  VastaaPoista
 10. Tuossa oikealla on linkki CesarsShop- nettimyymälään ja sieltä olen itse ostellut Konadjuttuni :) Tällä hetkellä mulle on tulossa laattoja myös yhdestä ulkomaalaisesta putiikista ja mikäli tilaus menee hyvin, lisään osoitteen noihin linkkeihin.
  Mä en tiedä kuka Konadhommat on keksiny/suunnitellu, mutta ihan Konadlaattoina noi tunnetaan :)

  VastaaPoista