lauantai 18. heinäkuuta 2009

Freeman Salt Body Scrub Guava & Sugar Body Scrub Pomegranate


Löysin paikallisesta halppispuodista Freemanin tuotteita. Mulla ei ole ollut aiemmin yhtäkään kyseisen merkin tuotetta, mutta nyt kiinnostuin näistä toden teolla! Etsiskelin halpaa ja hyvää vartalon kuorinta- ainetta ja nämä täyttivät kriteerini paremmin kuin hyvin. Hintaa 150ml purkilla oli 3,90e.
Ja mikä parasta, näiden sisältö on todella hyvä! Runsain mitoin luonnonöljyjä, ei mm. parabeeneja, silikonia eikä mineraaliöljyjä.

Salt Body Scrub Guava sisältää isohkoja rakeita jotka eivät liukene käytön aikana. Rakeita on harmillisen vähän, mutta kuorinta tuntuu kyllä tehokkaalta. Jättää ihon todella kosteutetun ja pehmeän tuntuiseksi! Luulisin, että sopii hyvin kuivallekin iholle, mutta herkälle käyttäisin varoen isojen rakeiden vuoksi.
Tuoksu ei ole mitä parhain, mutta ei huonokaan.

Inci: Carthamus Tinctorius (Safflower) seed oil, Prunus Armeniaca (Apricot) kernel oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Sesamum Indicum (Sesame) seed oil, Magnesium Sulfate (Salt), Silica, Ascorbic acid, Retinol (Vitamin A), Propylene glycol, Psidium Guajava (Guava) fruit extract, Glyzerin, Polysorbate 60, Hydroxyethyl acrylate/Sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Lilial (Butyl benzyl- proprional- dehyde-2-4- ter), Limonene, Linalool, Fragrance (Parfum)

Sugar Body Scrub Pomegranate on täynnä pieniä, ihania rakeita! Valitettavasti rakeet liukenee melko nopeasti, eikä rakeiden kuoriva vaikutus kestä kauaa. Kuorinta tuntuu kuitenkin melko tehokkaalta, varmaan koska rakeita on todella paljon.
Tuoksu on ihana <3

Inci: Carthamus Tinctorius (Safflower) seed oil, Prunus Armeniaca (Apricot) kernel oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Sesamum Indicum (Sesame) seed oil, Sucrose, Silica, Ascorbic acid, Propylene glycol, Punica Granatum (Pomegranate) extract, Glyzerin, Polysorbate 60, Hydroxyethyl acrylate/Sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Benzyl alcohol, Benzyl Benzoate, Linalool, Fragrance (Parfum)

7 kommenttia:

  1. Hei, tosi kiva tämä sun uusi tausta! Sopii heleytensä vuoksi paljon paremmin kosmetiikkablogiin kuin se edellinen!

    - Ja ihanan kesäinen kuva taustoineen noista Freemaneista! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) Tykkään itekin tästä taustasta päivä päivältä enemmän!

    Taustana kuvassa toimii parvekkeen tuolien pehmusteet. Nongasin viime kesänä Anttilasta tuollaiset lehtikuvioiset ja nehän sopii tonne mun partsiviidakkoon mainiosti :D

    VastaaPoista
  3. Jääkö noista kuorinnoista iholle öljyinen pinta? Esimerkiksi The Body Shopin kuorinnoista moni jättää ja se on vain niin *yök*, joten varmistelen etukäteen :D

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä ei jätä :) Joskus mulla oli sellanen kasvojen kuorintavoide joka jätti todella ällön kalvon iholle, mutta nämä Freemanit ei kyllä sellaista tee. Salt Scrub jättää hiukan samanlaisen kosteutetun pinnan kuin esim. Weledan öljyt, mutta kevyempänä.

    VastaaPoista
  5. Minäkin hankin muutama viikko sitten Freemanin Facial Creamy Scrub Apricot -kasvojen kuorinta-aineen, ja on kyllä hinta-laatu-suhde kohdillaan! Purkki & tuoksu ovat aivan ihanat :)

    VastaaPoista
  6. Oi, eitenkin Sugar Body Scrub Pomegranate kuulostaa ihanalta :) Mistäs halpiskaupasta noita löytyy? Pitää mennä ostamaan ja kokeilla itsekin!

    VastaaPoista
  7. Itse ostin Kärkkäiseltä :) Myös cittarissa näkyi olevan, hintaa taisi tosin olla 4,90e.

    VastaaPoista