tiistai 14. heinäkuuta 2009

Haaste

The Beautiful World of Beauty Babe haastoi minut vastailemaan muutamiin kysymyksiin :) Kiitokset haasteesta, katsotaan osaanko vastata... ;)

Kynsilakka ylitse muiden:
Minun kynsilakkakokoelmani on valitettavasti vielä niin pieni, ettei suurinta suosikkia ole löytynyt! Tällä hetkellä rakastan kuitenkin eniten China Glazen OMG!-, Romance- ja Summer Days- kokoelmien lakkoja.

Paljasta kauneusvinkkisi:
Öljyt!! Weledan tyrni- ja manteliöljy sekä kotoinen rypsiöljy ovat jotain mahtavan täydellistä. Luonnollista, tehokasta ihonhoitoa :)

Tuote jota ilman et elä:
Nuo samaiset öljyt sekä kosteusvoiteet.

Rakkain meikkituotteesi:
Tällä hetkellä Diorin 5 couleurs- luomivärikokoelmani on tarkan vartioinnin alaisia. Ne tuovat elämääni ylellisyyttä ja aion suojella kokoelmaani kynsin sekä hampain!

Monikäyttöisin meikkituotteesi:
Huulikiilto :) Toimii sekä huulilla että luomilla pohjustajana!

Kallein kosmetiikkaostoksesi:
Dior 5 couleurs Elegante maksoi n. 59 euroa.

Pahin hutiostoksesi:
Onnekseni en ole tehnyt montaakaan hutiostosta vaan olen ollut todella tyytyväinen suurimpaan osaan hankinnoistani. Käytän kuitenkin todella harvoin hiusten suoristusrautaani ja eläisin aivan hyvin ilman sitä.

Tämä haaste on tainnut kiertää jo melko monella, mutta haastan vielä ne bloggarit jotka eivät ole tätä haastetta saaneet :)
Ilmoitelkaa ketkä otatte haasteen vastaan!

6 kommenttia:

 1. Miepä tein tämän mania-blogissani :) (en sentään sarjisblogiin käynyt moista merkintää piirtelemään)

  VastaaPoista
 2. Minä voisin tuon haasteen ottaa vastaan :)

  VastaaPoista
 3. Miten sä noita öljyjä käytät? Hierot niit kasvoil vai kuinka? (:

  VastaaPoista
 4. Pääasiassa käytän öljyjä vartalolle. Eli hieron kroppaan rypsiöljyä saunassa (Huuhtelen suurimman osan pois vain vedellä, en pese) ja usein suihkun jälkeen käytän Weledan öljyjä vartalovoiteen tapaan. Joskus hierasen rypsiöljyä tai Weledan manteliöljyä yöksi myös kasvoille, varsinkin pakkasten aikaan tekee todella hyvää! :)
  Öljyt ei kaipaa päälle enää kosteusvoiteita, ainakaan itselläni. Joskus tosin saatan sekoitella öljyä ja voidetta jos haluan iholle jotain kevyempää kuin pelkkä öljy.

  VastaaPoista