lauantai 8. elokuuta 2009

Shoppailua!

Aikaa on vierähtänyt reissussa vasta kaksi viikkoa ja mä olen tuhlannut rahojani jo enemmän kuin lupa olisi ollut.
Kaikenlaista on kuitenkin pitänyt saada, kerran tarjolla on. Tässäpä listausta ja mielipiteitä tuotteista joita olen ehtinyt kokeilla. Yksityiskohtaisempaa juttua ja kuvia tulee varmasti kunhan kotiudun :)

GOSH Rainbow kynsilakka
- Niinkuin Nfu- hiutalelakat, mutta hiutaleet on pienempiä. GOSHin Rainbowlla ei saa yhtä näkyvää tulosta, mutta olenkin kokeillut sitä vain vaalean lakan päällä. Pysyvyys oli hyvä.

GOSH Velvet Touch eyeliner Hypnotic Grey
- Jee, vihdoin hyvin pysyvä tumman harmaa rajauskynä :D Käytän ylä- ja alarajauksissa. En ole testannut vesirajaan.

GOSH Waterproof eyeshadow stickit Love that violet & Purple
- Hyviä pohjustajia, en tykkää yksistään käytettyinä. Jää liian valju jälki.

Dependin vihreä kynsilakan poistoaine
- Ostin tätä samantien 2kpl 250ml purkkeja ja aion hakea lisää! Tätä ei myydä meilläpäin. Erittäin hellävaraista, mutta tarpeeksi tehokasta ainetta. Ei varmaan parasta glitter- tai hiutalelakkojen poistoon, mutta peruslakat lähtee helposti.
Ei ärsytä herkkää nenää joten suosittelen allergisia/astmaatikkoja kokeilamaan!

Meikkivoidesivellin, Tarjoustalo
- En saa oikein selvää tämän siveltimen merkistä, mutta paketissa lukee International Charm ja ehkäpä kirjaimet JC. Sivellin oli melko halpa, 6-7 euroa, mutta oikein pehmyt. Mulla ei tosin ole vertailukohtaa muihin meikkivoidesiveltimiin, mutta mun käteen vaikutti melko kivalta.

Mavala White & Olbia kynsilakat
- Whiten ostin ranskalaista manikyyriä tms. varten tippilakaksi. Mielestäni liian peittävää ja liian paksua. Tulos ei ole luonnollinen. Sutikin oli kömpelö.
Olbia on pullossa kaunis läpikuultava, lähes luonnonvalkea helmiäislakka joka hohtaa voimakkaasti kylmää vaaleanpunaista. Ei vaalenna kynsiä pahemmin, mutta hohto näkyy kivasti.

Siinäpä viimeisimmät :D

2 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä tuosta Mavalan valkoisesta lakasta. Se vaikuttaa jo valmiiksi kuivahtaneelta. Ostin viime viikolla Rimmelin valkoisen lakan, joka on oikein pätevä. Sivellin on muotoiltu erityisesti tippien lakkaamista varten, ja se yllättäen helpotti jopa kaltaiseni tumpelomanikyristin lakkaushommia.

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä Nekku, pitää kokeilla sitä Rimmeliä! :)

    VastaaPoista